Inloggen MIJN DE HUISMEESTERS
//} %>

Selwerd

 

 

 

Wij hebben besloten in Selwerd de komende jaren in totaal 95 eengezinswoningen te slopen en te vervangen door nieuwbouw. Wij slopen de woningen niet in één keer, maar in gedeelten. Ook alle garageboxenn worden gesloopt. Waar we gaan beginnen is nu niet bekend.

Welke woningen slopen wij?

Populierenlaan    90-100 even

                            157-179 oneven 

Vlierstraat           2-38 even 

Lijsterbeslaan     1-23 oneven

                           61-83 oneven

Iepenlaan           75-85 oneven 

Berkenlaan         157-179 oneven 

Bottelroosstraat  2-32 even

Waarom slopen wij woningen?

De afgelopen periode hebben we goed gekeken naar de staat van de woningen en de verbetermogelijkheden. Ook zijn wensen van bewoners nu anders dan in de tijd dat de woningen werden gebouwd. Met nieuwbouw willen we een buurt maken met verschillende soorten woningen. We bouwen moderne en comfortabele woningen, die betaalbaar en energiezuinig zijn.

Nieuwsbrief oktober 2018

sociaal plan wijkvernieuwing

Voor de onderwerpen die 4 oktober aan de orde zijn geweest, klik hier.

 

Verbeteronderhoud 69 portieketagewoningen

- Kornoeljestraat

- Vlierstraat


De werkzaamheden bestaan onder andere uit het vervangen van de kozijnen, ventilatievoorzieningen, het aanbrengen van isolatie in de spouwmuren etc. De open geiser wordt vervangen door een afleverset. Verder worden de woningen voorzien van een nieuwe badkamer en toilet.

Op 25 juli zijn 10 woningen opgeleverd en zijn bewoners tevreden over het resultaat. Volgens planning wordt de laatste woning eind januari 2019 opgeleverd.

Per 1 september is WarmteStad de leverancier van warmte en warm water. Warmtestad was op 10 juli aanwezig in de wijk om bewoners te informeren over wat dit voor hen betekent.