Coronavirus: hoe gaan wij daar mee om? (update)

Alleen samen kunnen we ervoor zorgen dat het virus zich niet verder verspreidt. Wij volgen de regels en afspraken vanuit de rijksoverheid en het RIVM. Ondanks de coronamaatregelen zetten wij onze dienstverlening zo goed mogelijk voort. 

We zijn in onze wijken en buurten
Wel houden we minimaal 1,5 meter afstand. En we dragen een hesje als we bij u in de buurt zijn. Ook dragen wij een mondkapje als we bij u binnenkomen. 

Per telefoon en online goed bereikbaar
Heeft u een vraag? Bel of e-mail ons. Ook kunt u uw vraag stellen via 'mijn De Huismeesters'.  

Reparatie? Plan online in 
Wij voeren reparaties bij mensen thuis uit. U kunt reparaties weer online inplannen via Mijn De Huismeesters. Bellen kan ook. We rekenen er op dat u zich aan alle richtlijnen van de rijksoverheid houdt. Onze medewerkers houden afstand en dragen een mondkapje en veiligheidshesje. Klik hier om te lezen hoe wij werken.

We werken door aan onze projecten
Samen met onze bouwpartners maken we afspraken. We gebruiken hiervoor het protocol 'Samen veilig doorwerken' uit. Door deze maatregelen te volgen kunnen we veilig doorwerken. 

Moeite met het betalen van de huur?
De situatie rondom het coronavirus zorgt voor onzekerheid. Ook op financieel gebied. Heeft u problemen met het betalen van uw huur als gevolg van het coronavirus? Wij gaan graag met u in gesprek. Bel ons op (050) 365 71 71 of stuur een e-mail naar info@dehuismeesters.nl. Hoe eerder u contact opneemt, hoe sneller we u kunnen helpen.