Pas op voor de babbeltruc

Onbekenden bellen bij u aan en gebruiken een mooie smoes om binnen te komen. Vervolgens stelen zij uw geld en andere waardevolle bezittingen.

In sommige gevallen gebeurt dit in combinatie met bedreiging en/of geweld. Dieven doen zich soms ook voor als meteropnemer of reparateur. Of ze vragen om een glas water of een pen, terwijl een handlanger het huis binnenglipt. Denk niet dat het u niet overkomt, want de dieven zijn zeer behendig met hun smoezen.

Als onze medewerkers aanbellen, kunnen zij zich altijd legitimeren. Onze medewerker en (onder)aannemers komen niet in het weekend.  Alleen bij noodreparaties in het weekend kunt u de servicedienst bellen. U belt dan gewoon het nummer van De Huismeesters (050) 3657171. Onze servicedienst, de Schilderswacht, beantwoordt de telefoon. Eén van haar medewerkers komt dan bij u langs. Of de Schilderswacht stuurt in overleg met u een ander bedrijf. Deze medewerkers kunnen altijd bewijzen dat zij voor dit bedrijf werken (legitimeren). U mag hen hiernaar vragen.

U kunt de politie bellen als u de situatie niet vertrouwt
Belt u dan naar 0900-8844. Ook mag u ons bellen als er onverwacht vreemden bij u aan de deur staan om een controle of een reparatie uit te voeren.