Update coronamaatregelen 14 oktober 2020

Het coronavirus raakt ons allemaal. De aangescherpte maatregelen hebben dan ook veel gevolgen. Medewerkers van De Huismeesters werken zoveel mogelijk thuis of vanuit huis. Het kan daarom zijn dat ons werk soms op een andere manier gaat dan u gewend bent. Onze dienstverlening en projecten gaan gewoon door.

Laten we elkaar helpen gezond te blijven
Wij houden ons aan de maatregelen van het RIVM en aan de regels ‘Samen veilig doorwerken’. Wij vragen ook uw medewerking. Doe bijvoorbeeld wat de vakman/vrouw van u vraagt als deze langskomt voor een reparatie. Wacht bijvoorbeeld in een andere kamer zolang hij/zij bezig is. Koffie slaan we dan ook af. Hoe goed bedoeld ook.

Onze medewerkers dragen een mondkapje
Bijvoorbeeld als zij bij u aanbellen en bij u over de vloer komen. Of als zij in een complex rondlopen. Wij zouden het fijn vinden als u ook een mondkapje draagt op deze plekken.

In deze tijd is het handig om gebruik te maken van Mijn De Huismeesters
Ons kantoor blijft gesloten. Wij zijn wel bereikbaar. Telefonisch, via de e-mail maar ook via Mijn De Huismeesters. Een online plek waar u van alles kunt regelen. Op een moment dat het u goed uitkomt. Ook voor dringende storingen buiten kantooruren zijn wij bereikbaar. U wordt dan doorgeschakeld naar onze storingsdienst.

Alleen samen krijgen we corona eronder
Veiligheid en gezondheid staan voorop. Voor u en voor onze medewerkers. Wij wensen u ook de komende tijd veel sterkte.
Hebt u ons nodig? Bel gerust!

Sije Holwerda, directeur-bestuurder