Vacature: huurdersvertegenwoordiger klachtencommissie (ingevuld)

-- update -- deze vacature is ingevuld.

De 8 corporaties werkzaam in de gemeente en provincie Groningen zoeken gezamenlijk een huurdersvertegenwoordiger voor de klachtencommissie. De Klachtencommissie Gezamenlijke Corporaties heeft als doel het belang van huurders te beschermen. De commissie is onafhankelijk.

De commissie zoekt een huurdersvertegenwoordiger voor de klachtencommissie.

Wat doet de Klachtencommissie van de Gezamenlijke Woningcorporaties in Groningen?
Het kan natuurlijk gebeuren dat je niet tevreden bent over de afhandeling van jouw klacht, of dat je er samen niet uitkomt. Je kunt dan een beroep doen op de Klachtencommissie.

Wat wij van je vragen
Voor deze vacature zijn we op zoek naar iemand die een onafhankelijk*), onpartijdig en objectief oordeel kan vormen. Het is belangrijk dat je maatschappelijke ervaring hebt en maatschappelijk betrokken bent. Je stelt je in ieder geval voor een periode van vier jaren beschikbaar. Na het verstrijken van deze termijn ben je opnieuw benoembaar voor vier jaar. Je kunt maximaal drie termijnen lid van de Klachtencommissie zijn.

Ons aanbod
Wij bieden je de kans om je ervaring en kennis in te zetten met als doel de kwaliteit van dienstverlening bij woningcorporaties te bewaken vanuit het huurdersoogpunt. Per vergadering ontvang je voor je bijdrage een vacatievergoeding van € 391,80.

Meer informatie
Wil je meer weten of het volledige functieprofiel lezen? Klik dan hier!