Indische Buurt

planmatig onderhoud en woningverbetering

In de Indische buurt is De Huismeesters volop aan de slag. We vervangen het toilet, de badkamer en de keuken van diverse woningen. Die zijn na oplevering weer heerlijk fris en nieuw. Ook verbeteren we de woning met mechanische ventilatie. Dat verhoogt het wooncomfort en zorgt voor schone lucht in de woning. 

Wat gaan we doen?

  • We vervangen de keuken, douche en toilet
  • We plaatsen een CO2 en vochtgestuurd mechanisch ventilatiesysteem
  • We brengen (waar nodig) verlaagde plafonds aan
  • We vervangen verouderde CV-ketels (15 jaar of ouder) en AGPO CV-ketels
  • We vervangen de groepenkast
  • We brengen een dubbel stopcontact aan in de meterkast
  • We plaatsen rookmelders

In sommige woningen zit al een nieuwe keuken, CV of is de douche en/of toilet al aangepakt. Bij deze woningen voeren we minder werkzaamheden uit. Wij vragen geen huurverhoging voor het verbeteren van de woningen.

Gefaseerde aanpak

Het project bestaat uit 3 fases.  De eerste fase realiseerden we in 2022. De tweede fase staat gepland voor 2023. De derde fase staat gepland voor 2023/24. Bewoners worden via nieuwsbrieven actief op de hoogte gehouden van de planning. De nieuwsbrieven zijn ook aan de zijkant van deze pagina te downloaden. 

Fase 1: 96 woningen

Padangstraat 22 t/m 58c (ev)
Atjehstraat 2 t/m 2b (ev)
Billitonstraat 72 t/m 88d (ev)
Sumatralaan 36 t/m 50 (ev)
Bankastraat 43 t/m 45d (ev/on)

Fase 2: 102 woningen

Atjehstraat 1 t/m 47a (on)
Padangstraat 60 t/m 68b (ev)
Sumatralaan 2 t/m 34a (ev)
Billitonstraat 53 t/m 59b (on)

Fase 3: 82 woningen

Atjehstraat 4 t/m 48a (ev)
Billitoinstraat 21 t/m 51b (on)

Nieuws uit de Indische buurt

Inloopspreekuur

Tijdens het project organiseren wij een wekelijks inloopspreekuur. Dit is elke woensdag van 14.30 tot 16.30 uur in de Billitonstraat 51. Hier kunt u terecht met uw vragen over bijvoorbeeld het verbeteren van uw woning, planning en persoonlijke omstandigheden. U kunt gewoon binnen lopen.

Contactpersonen

Pieter de Vries

Pieter is uw aanspreekpunt voor technische zaken. U kunt Pieter bereiken via ons algemene telefoonnummer van De Huismeesters (050) 365 71 71.
Mailen kan ook naar info@dehuismeesters.nl.

Mireille van der Velde

Mireille is uw aanspreekpunt voor bewonerszaken. U kunt Mireille bereiken via ons algemene telefoonnummer van De Huismeesters (050) 365 71 71. Mailen kan ook naar info@dehuismeesters.nl.

Dik Slijfer

Voor technische vragen over de uitvoering van de werkzaamheden en vragen over de planning kunt u contact opnemen met de uitvoerder Dik Slijfer. Hij is tijdens het project meestal in de buurt aanwezig. En bereikbaar op telefoonnummer (06) 52362421.