Hoornse Meer: Sportlaan

De Huismeesters sloopt 49 woningen aan de Sportlaan. De oude woningen worden vervangen door nieuwe woningen die modern, comfortabel en energiezuinig zijn.

Bewoners van de Sportlaan worden actief op de hoogte gehouden. Er worden regelmatig nieuwsbrieven verstuurd. Je kunt de nieuwsbrieven ook downloaden op deze pagina aan de rechterzijde van je scherm. Meld je aan voor de projectnieuwsbrief en we houden je actief op de hoogte van nieuwe informatie op deze pagina.

Participatie

Op 12 en 13 maart 2024 informeerden we mensen die wonen aan de Sportlaan 22-118 over het nieuwe ontwerp. Op 14 maart was het ontwerp ook te bekijken door andere geïnteresseerden. Veel buurtbewoners maakten gebruik van deze gelegenheid. We gebruiken alle reacties om het ontwerp definitief te maken. Dit doen we samen met architect Specht, bouwer Plegt-Vos en de gemeente Groningen. In mei presenteren we het ontwerp opnieuw en laten we zien wat we met de reacties hebben gedaan. Ook dan luisteren we: hebben we de reacties goed begrepen? In juni presenteren we het definitieve ontwerp en vragen we een omgevingsvergunning aan.

Nieuws & Verhalen uit de buurt

Contactpersonen

Mireille van der Velde

Mireille is jouw aanspreekpunt voor bewonerszaken. Je kunt contact opnemen met Mireille via telefoonnummer (050) 3657171 of via e-mail: info@dehuismeesters.nl.

Pieter de Vries

Pieter is jouw aanspreekpunt voor technische zaken. Je kunt contact opnemen met Pieter via telefoonnummer (050) 3657171 of via e-mail: info@dehuismeesters.nl.